Amélie & Amélie

In 1993 werd de firma GiacomoModa&C. opgericht. Aan de basis hiervan lag de ontmoeting tussen Giacomo en zijn vennoot Cristiana. Giacomo’s grote droom was prêt-à-porter damescollecties verdelen. Dankzij hun familie, fabrikanten van dameskledij in Zuid-Italië, kon de distributie van deze collecties in België van start gaan.
 
De grootste troef van Giacomo Moda&C. is het land van herkomst van de prêt-à-porter collecties; Italië en niet Frankrijk. Ze zijn er in geslaagd een eigen stijl te ontwikkelen waarmee de persoonlijkheid van de klanten beter tot haar recht komt. 
 
In 1998 brak Amélie&Amélie door en opende hun eerste verkooppunt op Trade Mart in Brussel. De Italiaanse stijl van deze prêt-à-porter collecties kende een alsmaar groeiend succes. Om aan de vraag van de klanten te kunnen blijven voldoen, openden Giacomo en Cristiana in 2002 een tweede verdeelpunt in Triangle in Brussel.
 
Dankzij de medewerking van de beide Teams heeft het merk Amélie&Amélie na 20 jaar zijn plaats weten te veroveren in de Belgische modewereld.
 
Kwaliteit en tevreden klanten, daar staat Amélie&Amélie voor!!
Geen producten gevonden...